Stoppen met je onderneming of een rigoreuze carrière switch?

Stoppen met je onderneming of een rigoreuze carrière switch?

 

Stoppen met je onderneming??

Zit je er wel eens doorheen met het ondernemen? Speel je met de gedachte ‘laat ik er maar mee ophouden, ik zet niks om” of denk je “WAAR DOE IK HET ALLEMAAL VOOR??” En …. denk je dat je de enige bent? Binnen vijf jaar stopt de helft van de ondernemers die zich heeft ingeschreven bij de Kamer van Koophandel ermee. Jolanda Wicherson, ondernemerscoach en schrijfster van het boek “Geef je Bedrijf een Kickstart” wou er ook bijna mee stoppen. Tijdens de Community Lunch op 20 april gaat ze haar ervaringen als onderneemster met ons delen.

Zoals je wellicht hieruit kunt afleiden is Jolanda Wicherson er helemaal niet mee gestopt. Sterker nog: ze is Flevolands Zakenvrouw 2015 geworden. Haar boek om starters en ondernemers een hart onder de riem te steken is een hit. Ik schreef er in mijn blog voor (startende) ondernemers ook al over.

Meld je aan en laat je inspireren door het persoonlijke verhaal van Jolanda Wicherson.

Overweeg je een rigoreuze carrièreswitch

Je bent succesvol advocate op een groot internationaal advocatenkantoor en op een dag besluit je een carrièreswitch te maken naar onderneemster. Dat deed Caroline van Eeuwijk van C. Cosmetics and Care. Wat bewoog Caroline van Eeuwijk om deze switch te maken en hoe pakte ze dat aan? Dat en nog meer gaat Caroline van Eeuwijk met ons delen tijdens de Community Lunch. Wat dat nog meer is? Caroline gaat naast haar verhaal ook een workshop geven over hoe je je huid gezond houdt. C. Cosmetics and Care verkoopt alleen maar schone producten die goed voor je huid zijn puur natuur en zonder “toegevoegde troep”.

Maatschappelijk verantwoord

Het concept van de Community Lunch is bedacht door Natasja Molenaar van Work and Wellbeing. Een van de kenmerken die Natasja met haar bedrijf Work and Wellbeing uitdraagt is maatschappelijke verantwoordelijkheid. De keuze van Restaurant Instock aan de Czaar Peterstraat te Amsterdam, een restaurant om voedselverspilling tegen te gaan sluit hierbij naadloos aan.

Digitale profielfoto

Heb jij al een professionele profielfoto op LinkedIn? Of heb je helemaal nog geen foto op LinkedIn geplaatst? Dat kan toch niet? Dat hoeft ook niet want tijdens deze Community Lunch krijg je de gelegenheid om een digitale profielfoto te laten maken door Tessa Gaakeer van Tessa Fotografeert. De foto krijg je naderhand per e-mail toegestuurd.

Voor wie is de Community Lunch?

De Community Lunch wordt georganiseerd door Work and Wellbeing, Mariam’s Lifestyle en Tessa Fotografeert en is bedoeld voor ambitieuze gedreven vrouwen en bedoeld om elkaar tijdens deze lunch met kennis en ervaring te versterken. Kijk wat je voor elkaar kunt betekenen.

Tijd en plaats

De Community Lunch vindt plaats op vrijdag 20 april 2018 van 13:00 – 17:00 uur bij Restaurant Instock aan de Czaar Peterstraat te Amsterdam. Kosten voor deelname zijn €75 (incl. BTW) per persoon, maar kom je gezellig met z’n tweetjes betaal je voor 2 kaartjes €140 (incl. BTW).

Dit is inclusief:

de lezing van Jolanda Wicherson;

de lezing van Caroline van Eeuwijk over de switch van Advocaat naar Ondernemer;

de workshop van Caroline van Eeuwijk over Hoe houd je je Huid gezond;

de digitale profielfoto gemaakt door Tessa Fotografeert;

de lunch van Restaurant Instock.

Kom je ook?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.