Privacyverklaring

Je wilt ook online ontspannen kunnen surfen

Je bezoekt mijn website www.mariambentum.nl voor informatie om betaalbaar online zichtbaar te worden. Als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen op betaalbare online zichtbaarheid meld je je aan voor de nieuwsbrief of je doet een aanvraag voor meer informatie via het contactformulier. Daarbij laat je online sporen na en/of persoonlijke gegevens achter.

Goed informeren en beveiligen is essentieel

Als ondernemer ben ik verplicht je te informeren over wat er met je persoonsgegevens gebeurt, waarvoor en hoe ze worden opgeslagen en beveiligd. Deze informatie staat beschreven in deze Privacyverklaring. Deze moet kort, helder, transparant, eenvoudig en in begrijpelijke taal geschreven zijn. Omdat deze voorwaarden zo dicht bijelkaar liggen bij de wijze waarop ik mijn website wil weergeven (overzichtelijk en helder) heb ik deze verklaring met alle plezier opgesteld.

Je gegevens worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld

Met de nieuwsbrief van MariamBentum mis je geen enkele tip, ben je op de hoogte van nieuwe acties en ontvang je de leukste aanbiedingen direct in je mailbox. Ik ga vertrouwelijk met je gegevens om en zal deze NOOIT doorgeven aan derden. Hetzelfde geldt voor een kennismakingsgesprek dat je aanvraagt via de button naar het contactformulier. Ik gebruik je e-mailadres of telefoonnummer om contact met je op te nemen, ga vertrouwelijk met je gegevens om en zal deze verder nooit doorgeven aan derden. Over dat alles hieronder in detail meer.

Over welke persoonsgegevens gaat het precies?

Doordat je de website bezoekt, een contactformulier invult, en/of gebruik maakt van mijn diensten voor betaalbare online zichtbaarheid, worden je persoonsgegevens verwerkt: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, IP-adres (het adres vanaf waar de website is bezocht, oftewel de gebruikte internetverbinding) en gegevens over je activiteiten op de website.

Waarom wil je al deze gegevens van mij Mariam?

Om contact met je op te nemen en om de dienstverlening te kunnen uitvoeren (denk aan een betaalbare online zichtbaarheidsplan of een van mijn diensten. Ik gebruik je naam en contactgegevens logischerwijs om contact te onderhouden en je te informeren over relevante, aan betaalbare online zichtbaarheid gerelateerde zaken. Alle informatie die je per mail deelt, sla ik zorgvuldig op. Telefonisch gedeelde informatie wordt schriftelijk vastgelegd en alleen met jou gedeeld. Je gegevens worden ook verwerkt om nieuwsbrieven te versturen of je bent op de hoogte van nieuwe acties en je ontvangt de leukste aanbiedingen en om bezoekersgedrag te analyseren ter verbetering van de website.

Wat doe ik vooral niet met je gegevens?

Je gegevens worden zoals hierboven reeds vermeld niet verkocht aan anderen. Ze worden ook niet gebruikt om uitgebreide bezoekersprofielen samen te stellen, of voor besluitvorming op basis van geautomatiseerde verwerkingen (dat wil zeggen, door computerprogramma’s of -systemen zonder tussenkomst van een mens).

Worden je gegevens met derden gedeeld?

Ja, maar alleen indien er een noodzaak toe bestaat vanwege een wettelijke verplichting of een gerechtvaardigd belang zoals redelijke bedrijfsuitoefening:

belastingadviseur, vanwege inzage in facturen met adresgegevens

websitehoster, voor de opslag van gegevens uit contactformulieren

nieuwsbriefsoftware, voor de digitale nieuwsbrief

Google Analytics, voor de analyse van bezoekgegevens website

Met deze ‘verwerkers’ zijn verwerkersovereenkomsten gesloten.

Nieuwsbrief

Onderaan iedere nieuwsbrief vind je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

Social media

Op mijn website zie je social media knoppen om mijn berichten te kunnen promoten of delen op sociale netwerken via de service van Sumo. Sumo heeft een eigen privacyverklaring hiervoor.

Wat gebeurt er terwijl je mijn website bezoekt?

Technische en functionele cookies worden gebruikt om mijn website naar behoren te laten werken en ervoor te zorgen dat de website gebruiksvriendelijk is. Daarnaast worden via Google Analytics algemene bezoekgegevens bijgehouden. Het IP adres wordt gemaskeerd, ik heb een verwerkingsovereenkomst getekend met Google en er wordt geen data doorgestuurd voor aanvullende Google-diensten want ik heb Google Analytics geanonimiseerd.

Linkjes verwerkt in de tekst

In mijn teksten heb ik hyperlinks opgenomen naar websites van derden. Als je hierop klikt en de betreffende website bezoekt is de privacyverklaring van deze derde partij en niet die van Mariam Bentum van toepassing.

Cookies – bakkie leut erbij? 😉

Nee, even serieus: een cookie is een klein en eenvoudig tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen op je computer of mobiele apparaat. Via de instellingen van je internetbrowser kun je je afmelden voor cookies (niet meer opslaan), alle eerder opgeslagen informatie verwijderen, en een melding laten geven bij verzending van een cookie. Let er wel even op dat sommige websites minder goed kunnen functioneren als je alle cookies uitschakelt of dat je -nog erger- geen toegang krijgt tot een website.

Google Analytics – op privacy-vriendelijke wijze

Google Analytics analyseert het bezoek- en klikgedrag op de website. Die informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten en verwerkt in rapporten over het functioneren van de website. Op de websites van Google en Google Analytics vind je hun privacybeleid met meer informatie https://www.google.com/analytics/terms/nl.html.

Dit verzamelen van gegevens gebeurt op een privacy-vriendelijke manier; het IP-adres wordt gemaskeerd, ik heb een verwerkingsovereenkomst getekend en er wordt geen gebruik gemaakt van een combinatie van andere Google-diensten met Google Analytics.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Hier heb ik geen invloed op.

Je gegevens zijn goed beveiligd

Ik neem de bescherming van je gegevens serieus. Je gegevens worden niet online opgeslagen (‘in the cloud’), mijn computer is met passende en doelmatige technische maatregelen beveiligd, en de website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat. Een SSL-verbinding kun je herkennen aan “https”, het slotje en het woord ‘veilig’ voor de url.

Hoe lang blijven je gegevens bewaard?

Niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Concreet: de gegevens van bestaande cliënten worden niet langer bewaard dan twee jaar na afloop van de laatst genoten dienstverlening met betrekking tot de betaalbare online zichtbaarheid. De gegevens van potentiële cliënten worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst tot stand komt. Er is een uitzondering: net zoals elke ondernemer ben ik wettelijk verplicht mijn administratie, inclusief facturen met adresgegevens, zeven jaar te bewaren.

Klopt er iets niet, wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen?

Neem contact op en ik maak het voor je in orde, uiterlijk binnen vijf werkdagen. Mocht je er aanleiding toe zien, dan kun je bezwaar maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens en/of een klacht indienen bij de Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je tips, vragen of andere feedback? Neem ook dan contact op.

Dank voor je aandacht.

Hartelijke groet!

Mariam Bentum

Betaalbaar je online zichtbaarheid vergroten?

Uitbesteden hoeft niet duur te zijn

Neem contact met mij op :

06-10452994

📧info@mariambentum.nl

www.mariambentum.nl

Kvk: 690461902


Comments

comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *