Bedrijfsvlog

Bedrijfsvlog

Je wilt als ondernemer online zichtbaar worden met video, maar je hebt camera-angst. Hoewel de camera iets uitleggen eng is scoor je daar wel heel veel publiek mee. Mensen kunnen zo beter een eerste indruk van je krijgen.

Door Natasja Molenaar van Work and Wellbeing voor het event “Community Lunch voor Ondernemende Ambitieuze Vrouwen te filmen heb ik ontdekt dat ik haar over die drempel om voor de camera te staan heen kon helpen. Het voelt ook heel anders als je zo’n selfiestick of smartphone niet hoeft vast te houden en dan je boodschap gaat overbrengen. Een boodschap overbrengen voor de camera vergt namelijk al veel energie. Het filmen en je op je gemak stellen vind ik ook erg leuk om te doen.

Om online zichtbaar te worden is het handig om niet maar 1 video van je bedrijf te maken en op social media te plaatsen als (klein-) mkb-er of starter. Daarnaast is tijd ook geld, zeker als ondernemer. Het is mogelijk om dit te ondervangen door efficiënt met tijd om te gaan: we kunnen een langere video opnemen en die ik in stukjes knip en bewerk zodat je meerdere video’s krijgt die je dan afwisselend op social media kunt plaatsen.

Mocht je het echt heel eng vinden om voor de camera iets in te spreken en toch iets met video willen laten zien dan kan dat heel goed. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden om met video’s online zichtbaar te worden. Wil je weten hoe? Klik op de button en vraag ernaar of bel me op 06-10452994.

CONTACT OPNEMEN MET MARIAM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.